Suurteho­­­­hälyttimet

Omaa suunnittelua ja valmistustamme oleva Teho-Ulvo -suurtehohälytinjärjestelmä tarjoaa väestönsuojeluun ja muuhun vaaratilannehälyttämiseen kuuluvan ratkaisun.

Suurtehohälyttimet

Modernien suurtehohälyttimien tärkeimpiä ominaispiirteitä ovat:

  1. Voimakas ääni: Suurtehohälyttimet on suunniteltu tuottamaan voimakasta ääntä, joka kuuluu pitkälle ja ylittää taustamelun. Tämä on tärkeää, jotta ne voivat varoittaa suurta joukkoa ihmisiä ulkona.
  2. Kaukokäyttö: Suurtehohälyttimet voidaan kauko-ohjata päälle esimerkiksi hätäkeskuksesta käsin ja niiden toimintakuntoa etävalvoa.
  3. Sireeniääni ja puhe: Elektroniset suurtehohälyttimet voivat tuottaa erilaisia äänisignaaleja, kuten sireeniääniä ja puhetiedotteita.
  4. Säänkestävyys: Suurtehohälyttimet ovat suunniteltu säänkestäviksi, jotta ne toimivat pitkään luotettavasti myös ankarissa ilmasto-olosuhteissa.
  5. Automaatio turvajärjestelmien osana: Voivat olla osa laajempia turvajärjestelmiä ja toimia yhteen muiden turvallisuuslaitteiden kanssa etenkin suurteollisuusympäristössä.

Suurtehohälyttimet ovat tärkeitä välineitä hätätilanteiden hallinnassa ja turvallisuuden varmistamisessa suurissa ulkotiloissa, kuten kaupungeissa ja teollisuusalueilla. Niiden avulla voidaan nopeasti varoittaa ihmisiä vaaratilanteista ja antaa toimintaohjeita.

Tutustu ratkaisuihimme:

Ota yhteyttä

Kerromme sinulle lisää

+358 3 630 830

ea@elektro-arola.fi